Suzuki V-Strom verzekeren bij Combi Motors

De Suzuki V-Strom is de motor die bij Suzuki in de boeken staat als de DL-series. Van de Suzuki V-Strom zijn er twee types op de markt gebracht: een Suzuki V-Strom DL650 en een Suzuki V-Strom DL1000. Deze laatste heeft onlangs een opfrisbeurt gehad en gaat vanaf nu door het leven als de Suzuki V-Strom DL1050. De afgelopen 5 jaar is de V-Strom de verkooptopper van Suzuki. Dit komt enerzijds door zijn prettige rijeigenschappen en anderzijds door zijn aantrekkelijke prijsstelling. Een Suzuki DL-650 kunt u namelijk al bestellen vanaf €9.499,- en een Suzuki V-Strom 1050 vanaf €13.999,-. Dit is zeer competitief als u kijkt naar de vanaf prijs van bijvoorbeeld een BMW R1250 GS of Ducati Multistrada 1260.  Daarnaast heeft de V-Strom 1050 een V-twin blok met 1037 cc. Dit blok levert een vermogen van 79kW (107,6 pk). Verder zijn er talloze opties te bestellen voor de V-Strom. Denk hierbij aan het XT-pakket, waarbij onder andere licht metalen koffers, een navigatiesysteem en verstralers inclusief zijn.

Bent u al in het bezig zo’n splinternieuwe Suzuki V-Strom? Dan wilt u deze uiteraard goed verzekerd hebben. Combi Motors Verzekeringen is in dat geval voor u het juiste adres. Via ons is uw Suzuki V-Strom verzekeren immers binnen een paar minuten geregeld!

Om u een indicatie te geven van de kosten van het verzekeren van uw Suzuki V-Strom hebben we een aantal voorbeeldpremies voor u berekend:

ModelBABA + Full Omnium
Suzuki DL 650 V-Strom (2020) Allroad€9,28 per maand€14,36 per maand
Suzuki DL 1000 V-Strom (2020) Allroad€10,25 per maand€16,71 per maand
Suzuki DL 650 V-Strom (2014) Allroad€7,59 per maand€16,03 per maand
Suzuki DL 1000 V-Strom (2014) Allroad€9,79 per maand€11,65 per maand
Deze premies zijn tot stand gekomen met het profiel van een 45-jarige, met 11 schadevrije jaren, woonachtig in Drenthe. Minimaal aantal kilometers en winterstop toegepast. Er zijn aanvullende dekkingen gekozen.
Suzuki Vstrom verzekerne, Suzuki verzekeren, Suzuki motorverzekering, Suzuki motorpolis

Allemans vriend

De Suzuki V-Strom is niet alleen het best verkochte model, het is wellicht ok nog eens het meest toegankelijke model uit de allroad-range van Suzuki. Wanneer je zoekt naar een motor in het allroad segment, dan is deze V-twin zeker een goede kanshebber. De motor is zoals de naam ‘allroad’ al aangeeft uitermate geschikt voor ieder terrein: zowel op de weg als op een onverharde kiezelweg komt hij goed uit de voeten. Daarnaast weegt de V-Strom 247 kilogram rijklaar. Dat gewicht valt natuurlijk volledig weg als u de motor via het ride-by-wire systeem in beweging zet! Heeft u een nieuwe óf wellicht een wat oudere Suzuki V-Strom? Vergeet dan niet de beste motorverzekering af te sluiten. Bij Combi Motors Verzekeringen kunt u de Suzuki V-Strom verzekeren geheel zoals u dat wilt.

Suzuki verzekeren, Suzuki motorverzekering, Suzuki Vstrom verzekeren

Suzuki V-Strom motorverzekering

Een Suzuki V-Strom motorverzekering afsluiten. Natuurlijk wilt u daar niet te veel tijd aan besteden, maar u wilt wel dat alles goed geregeld is. Daarom kunt u bij Combi Motors uw verzekering direct online afsluiten. Na het invullen van uw kenteken, postcode en geboortedatum, berekenen wij de premie van diverse verzekeraars. Hierdoor vergelijkt u vervolgens zelf de opties en kiest u degene die het meest aansluit bij uw wensen. Daarnaast kunt u ook altijd even met ons bellen voor persoonlijk advies. Een Suzuki verzekeren was nog nooit zo eenvoudig! Om u een beeld te geven van de mogelijkheden en de bijbehorende kosten van het verzekeren van een Suzuki, hebben wij alvast een aantal vanaf-premies voor u uitgezocht.

Mogelijke premies

De eerste mogelijkheid is een wettelijk verplichte WA dekking. Deze kunt u al afsluiten vanaf €3,50 per maand voor een DL650 en een nieuwe Suzuki V-Strom 1050.  Wilt u daarnaast brand, storm en diefstal ook meeverzekeren? Dan raden wij van Combi Motors een WA beperkt casco dekking aan. Bij Nationale Nederlanden is de Suzuki DL650 al te verzekeren met zo’n dekking van €9,20 per maand. Voor een V-Strom 1050 is dit €10,02 per maand. Wilt u ten slotte liever geen risico nemen met uw nieuwe motor? Dan is een Volledig Casco (Allrisk) dekking de betere keuze voor u. Quakel Assuradeuren verzekert uw DL650 al vanaf €20,25 per maand! Voor een nieuwe V-Strom 1050 is dit €30,30 per maand.

Nieuwsgierig geworden wat het verzekeren van uw Suzuki V-Strom gaat kosten? Wacht dan niet langer en bereken dan snel uw premie. Heeft u vragen? Bel ons gerust. We zijn te bereiken op 0172-427035.


Gerelateerde artikelen

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV