Piaggio verzekeren, Piaggio motorscooter verzekeren

Piaggio verzekeren bij Solo Moto

Voor ieder merk of type motor vindt u de beste motorverzekering bij Solo Moto. Wij streven er als motorliefhebbers naar om voor u een verzekering te vinden die zowel bij uw rijgedrag als bij uw voertuig past. Heeft u bijvoorbeeld een Piaggio MP3? Dan moet u deze uiteraard verzekeren. In België is het immers verplicht om alle motoren te verzekeren. Een Piaggio verzekeren doet u dan ook moeiteloos en gelijk online bij Solo Moto. U hoeft enkel uw gegevens in te vullen en enkele vragen te beantwoorden. Vervolgens berekenen wij de premie voor uw Piaggio motor. Dus moet u uw Piaggio MP3, Piaggio Beverly of Piaggio APE nog verzekeren? Samen met Solo Moto is uw Piaggio verzekering binnen een mum van tijd geregeld!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van een Piaggio MP3, hebben wij hieronder een voorbeeldpremie voor u berekend.

ModelBaBA + Mini OmniumBA + Full Omnium
Piaggio 350 LT MP3 Sport (2019)€16,63 per maand€45,36 per maand€71,48 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Wereldwijd bekende scooter

Ieder motormerk moet ergens beginnen met het creëren van hun eerste motor of scooter. Piaggio is een groot Italiaans merk dat sinds de achttiende eeuw voertuigen maakt. Pas in 1946 werd de eerste scooter van Piaggio op de markt gebracht. Die scooter is zelfs vandaag de dag nog wereldwijd bekend. We hebben het namelijk over de Vespa. Na het immens grote succes van de Vespa besloot het bedrijf in 1964 op te splitsen. Enrique Piaggio ging zich vanaf dat moment volledig focussen op het ontwikkelen van motoren, bromfietsen en scooters. Hierdoor hebben we tegenwoordig allerlei gave Piaggio motoren om uit te kiezen. Bezit u zo’n prachtig voertuig? Of bent u zeer binnenkort de trotse eigenaar van een Piaggio motor? Dan wilt u vanzelfsprekend uw Piaggio verzekeren op beste manier. Dat is geen probleem bij ons! Solo Moto bestaat uit motorrijders en liefhebbers. Daarom helpen wij u maar al te graag met uw Piaggio te verzekeren.

Piaggio verzekeren en de mogelijkheden

Wanneer u in het bezit bent van een Piaggio motor, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk heerlijk rondrijden. Voordat u echter de weg op kunt, moet u eerst uw Piaggio verzekeren. Er zijn diverse waarborgen waar u een keuze uit moet maken voor uw Piaggio verzekering. Dat kan een hele klus zijn. Aangezien niet iedere motorrijder hetzelfde is, zijn er namelijk genoeg mogelijkheden om uw Piaggio te verzekeren. Wilt u bijvoorbeeld alleen minimale verzekering voor uw motor? Dan is een burgerlijke aansprakelijkheid (BA) voor u een goede optie. Wilt u echter beter gedekt zijn bij schade? In dat geval is BA + Mini Omnium of een Full Omnium verzekering een beter alternatief. Bovendien kunt u de meeste motorverzekeringen weer uitbreiden met aanvullende dekkingen. Kortom, het is best wat puzzelwerk om de beste motorverzekering voor uw motor te vinden. Gelukkig kan Solo Moto u helpen uw Piaggio te verzekeren.

Piaggio verzekeren, Piaggio Beverly verzekeren

Direct online uw Piaggio verzekeren

Solo Moto staat klaar om het regelen van uw motorverzekering een stuk eenvoudiger te maken. Een Piaggio verzekeren kan bij ons al met een paar klikken van de muis geregeld zijn. U hoeft enkele aanvullende informatie in te vullen en wat vragen te beantwoorden. Vervolgens gaan wij aan de slag met het het vinden van uw premie. Ten slotte kunt u gelijk online uw Piaggio verzekeren. Er is echter wel een uitzondering op de regel. Wilt u een Piaggio MP3 verzekeren? Dan is het goed om te weten dat er twee types zijn van de bekende MP3 Piaggio. De ene kunt u met een motorrijbewijs besturen en voor de ander heeft u alleen een autorijbewijs nodig. Hierbij is het eerste type Piaggio MP3 formeel gezien een motor en de tweede een auto. Het eerste type Piaggio kunt u eenvoudig online verzekeren. Voor de tweede type kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Vervolgens kan Solo Moto ook die Piaggio MP3 verzekeren.

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV