Ducati, ducati verzekeren, ducati motorverzekering

Ducati verzekeren bij Solo Moto

Wanneer het zonnetje schijnt, dan is de geur van het asfalt zeer uitnodigend. U kunt haast niet wachten om op uw motor te stappen en er lekker vandoor te gaan. Voordat u echter de weg op mag, moet uw voertuig natuurlijk netjes verzekerd zijn. Stel, u heeft uw Ducati motor helemaal opgepoetst en u staat te popelen om te gaan touren. Dan moet u de verzekering wel in orde hebben. Zo is het verplicht in België om uw Ducati te verzekeren voordat u ermee gaat rijden. Een Ducati verzekering kan bij Solo Moto direct zorgeloos en geheel online geregeld worden. U kunt moeiteloos uw Ducati verzekeren door even aanvullende informatie te geven en enkele vragen te beantwoorden. Vervolgens gaan wij bij Solo Moto uw verzekeringspremie voor u berekenen. Zo eenvoudig kan het zijn om uw Ducati te verzekeren. Met Solo Moto sluit u altijd zorgeloos de beste motorverzekering af voor uw Ducati motor.

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Ducati te verzekeren via Solo Moto, hebben wij een aantal vanaf premies voor u opgesteld. Dit zijn indicatieve premies voor de diverse Ducati motoren van de BA en de Full Omnium:

ModelBABA + Full Omnium
Ducati Multistrada 1260 (2018) €16,63 per maand€123,35 per maand
Ducati Scrambler Icon (2018) €16,63 per maand€71,69 per maand
Ducati Streetfighter V4 (2020) €16,63 per maand€131,67 per maand
Ducati Monster 821 ABS (2020) €16,63 per maand€87,38 per maand
Ducati Panigale V4 (2020) €16,63 per maand€150,16 per maand
Ducati Multistrada 1000 (2006) €16,63 per maand€88,95 per maand
Ducati M 1100 (2009) €16,63 per maand€83,89 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Herkenbaar design en geluid

Er zijn motoren en er zijn motoren. Het Italiaanse vakmanschap van de Ducati motoren is altijd duidelijk te zien. Al sinds 1945 is dit motorfietsmerk uit Italië een onmisbare speler. Eerst stond Ducati wereldwijd bekend door de sportief staande een- of tweecilinders in een L-vorm. Uiteraard kent iedereen de desmodromische klepbediening en de koningsas-motoren uit de jaren ‘70. Zelfs vandaag de dag zijn de motoren van dit Italiaanse motormerk eenvoudig te onderscheiden. Zo is een Ducati motor altijd te herkennen aan het typische design en het kenmerkende geluid. Heeft u zo’n prachtige oldtimer of een gloednieuwe Ducati motor? Dan wilt u uiteraard uw Ducati verzekeren met de beste motorverzekering. Het vinden van zo’n uitstekende Ducati verzekering kunt u eenvoudig aan ons overlaten. Wij zijn namelijk zelf ook motorliefhebbers en motorrijders. Daarom gaan we uitermate ons best doen om de beste Ducati motorverzekering voor u te vinden.

Ducati, Ducati verzekeren, Ducati Multistrada verzekeren

Verschillende opties Ducati verzekeren

Voordat u zomaar de weg op mag gaan, moet u uw Ducati verzekeren. Uiteraard wilt u zo min mogelijk tijd besteden aan het uitzoeken van de juiste motorverzekering. U kunt uw Ducati verzekeren op verschillende manieren. Niet iedere motorrijder is immers hetzelfde. Zo is het een optie om uw Ducati te verzekeren met een BA met Mini Omnium. Ook kunt u nog kiezen uit een BA + Full Omnium en de BA + Full Omnium Top, dan is uw geliefde voertuig namelijk optimaal verzekerd. Uiteraard breidt u de motorverzekering vervolgens gemakkelijk uit met allerlei aanvullende dekkingen. Gaat u liever voor een basisverzekering? In dat geval kunt u uw Ducati verzekeren met een Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). De beste waarborgdekking uitzoeken voor uw motor en rijgedrag kan door al deze opties en verzekeringsmogelijkheden een behoorlijke taak zijn. Samen met Solo Moto wordt uw Ducati verzekeren gelijk een stuk gemakkelijker.

Ducati, Ducati verzekeren, Ducati Supersport verzekeren
Ducati, Ducati verzekeren, Ducati Hyperstrada verzekeren

Bij Solo Moto online uw Ducati verzekeren

Uw Ducati verzekering is bij ons binnen een paar minuten geregeld. U kunt namelijk moeiteloos zelf online een geschikte motorverzekering vinden en afsluiten. Hiervoor vult u eerst wat aanvullende informatie in en beantwoord u enkele vragen. Met deze gegevens gaat Solo Moto aan het werk. Vervolgens kunt u gelijk uw Ducati verzekeren. Vindt u het moeilijk om zelf uw Ducati te verzekeren online? Wilt u graag wat hulp bij het afsluiten van uw motorverzekering? Neem in dat geval contact met ons op. Met Solo Moto is ieder merk motoren verzekeren zo eenvoudig dat een kind de was kan doen. Dat geldt dus ook wanneer u uw Ducati motor wilt verzekeren.

Een greep uit de modellen van Ducati:

Ducati Scrambler Icon
Ducati Monster 796
Ducati Multistrada 950S
Ducati Multistrada Granturismo
Ducati Diavel Carbon
Ducati xDiavel
Ducati Hypermotard 950 RVE
Ducati Panigale V4
Ducati 1299 Superleggera
Ducati Supersport 950
Ducati Multistrada V4S
Ducati Scrambler Icon Dark
Ducati Monster 821
Ducati Multistrada 1200 S
Ducati Multistrada 1260 Enduro
Ducati Diavel
Ducati Hypermotard 796
Ducati Hypermotard 950
Ducati Panigale V2
Ducati Streetfighter 848
Ducati Scrambler Night Shift
Ducati Monster
Ducati Scrambler Desert Sled
Ducati Monster 821 Stealth
Ducati Multistrada Pikes Peak
Ducati Multistrada 1260 Grand Tour
Ducati Diavel 1260 S
Ducati Hypermotard 1100
Ducati Hypermotard SP
Ducati 899 Panigale
Ducati Streetfighter V4
Ducati Panigale V4 SP
Ducati XDiavel Night Star

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV