Husqvarna verzekeren bij Solo Moto

Bij Solo Moto kunt u terecht om voertuigen van diverse merken te verzekeren. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een Husqvarna motor of staat het kopen van zo’n motorfiets op de planning? Dan bent u wettelijk verplicht om het voertuig te verzekeren. Zonder een motorverzekering mag u met andere woorden de openbare weg niet op. Gelukkig vindt u bij Solo Moto binnen een paar minuten de beste waarborgdekking voor elk merk en elk type motor. Hierdoor kunt u moeiteloos uw Husqvarna bij ons verzekeren!

Het enige wat u hoeft te doen is wat gegevens invullen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Met de resultaten van de verzekeringen kunt u vervolgens de beste Husqvarna motorwaarborg afsluiten. Geïnteresseerd? Klik dan meteen op de onderstaande knop!

Zweedse fabrikant van tuingereedschap én motorfietsen

Oorspronkelijk was het motormerk ‘Husqvarna Motorcycles’ sinds 1903 onderdeel van het gelijknamige concern uit Zweden. Dit moederbedrijf maakte van alles: van tuingereedschap tot naaimachines en motorfietsen. Echter sinds 1986 is de tak die verantwoordelijk is voor het maken van de motorfietsen met de merknaam ‘Husqvarna’ geen onderdeel meer van het overkoepelende concern. Zo hebben onder andere het Italiaanse Cagiva en het Zweedse Electrolux (deels) eigendom gehad over het Zweedse motorbedrijf. In 2007 nam BMW uiteindelijk de hele boel over.

De eerste motorfiets gemaakt door BMW en Husqvarna zag het licht in 2011. Deze motorfiets had een frame dat volledig ontworpen was door de Zweedse fabrikant met een BMW G450X motorblok: de TE 449. Vandaag de dag prijst het merk zichzelf om hun innovatieve standpunt. Zo halen ze inspiratie uit de gouden eeuw van de motorfietscultuur en tegelijkertijd houden ze vast aan het verleden. Op die manier streven zij ernaar om de grenzen wat betreft motorfietsen keer op keer te verleggen.

Uw Husqvarna motor verzekeren zoals u dat wilt

Om veilig en wel de openbare weg op te gaan moet u uw Husqvarna verzekeren met een passende motorverzekering. De beste optie vinden en afsluiten blijkt meer dan eens een vermoeiende taak. Het is immers mogelijk om uw Husqvarna motor te verzekeren op verschillende manieren.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw Husqvarna te verzekeren met alleen Burgerlijke Aansprakelijkheid, oftewel BA. Dit is in feite de wettelijk verplichte basis motorverzekering. Voor een uitgebreide dekking kunt u een BA + Mini Omnium, of Full Omnium (Top) overwegen. Hiermee is uw Husqvarna tot in de puntjes verzekerd. Daarbij is het mogelijk om verschillende aanvullende dekkingen af te sluiten bij uw Husqvarna verzekering zoals rechtsbijstand en bestuurders.

Gemakkelijk en snel online uw motor verzekeren

Dus vindt u het lastig om zelf een passende Husqvarna motorverzekering te vinden? Wilt u graag wat advies en een helpende hand? Solo Moto staat altijd voor u klaar! Het verzekeren van uw motor is dan ook binnen de kortste keren online bij ons geregeld. Vul simpelweg wat aanvullende informatie in en enkele vragen te beantwoorden zodat wij de premies op een rijtje kunnen zetten. Daar komt een advies uit hoe u uw Husqvarna motor het beste kunt verzekeren. Uiteraard ligt de beslissing welke verzekering u uiteindelijk afsluit geheel bij u; wij helpen u enkel op weg.

Heeft u echter geen idee welke dekking bij u past of komt u er zelf online niet uit? Geen probleem: u kan ons telefonisch of via mail voor advies bereiken. Bel simpelweg naar 03 808 58 95 of mail uw vragen naar info@solomoto.be. Van maandag tot en met vrijdag staan onze vriendelijke medewerkers u graag te woord en helpen wij u met het vinden van de juiste Husqvarna motorverzekering!

Husqvarna 701 Supermoto
Husqvarna Svartpilen 200
Husqvarna Vitpilen 701
Husqvarna Svartpilen 125
Husqvarna Vitpilen 401
Husqvarna Svartpilen 701
Husqvarna Vitpilen 250
Husqvarna Svartpilen 401

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV