Aprilia, aprilia verzekeren

Aprilia verzekeren bij Solo Moto 

Geen motorfiets of motorrijder is exact hetzelfde. Het kan alleen wat tijd kosten wanneer u zelf de beste motorverzekering wilt afsluiten. Solo Moto kan u hierbij helpen. Heeft u bijvoorbeeld een Aprilia RSV Mille of een Aprilia Caponord? Dan wilt u vanzelfsprekend de beste mogelijkheid vinden als u uw Aprilia motor gaat verzekeren. Omdat het in België verplicht is om motoren te verzekeren, kunt u bij ons eenvoudig online uw Aprilia verzekeren. Zo hoeft u enkel wat aanvullende gegevens in te vullen. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag en geven wij u de premie en de verzekering die wij u adviseren. Dus wilt u uw Aprilia goed en snel verzekeren? Met Solo Moto is uw Aprilia verzekering direct online geregeld.

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Aprilia te verzekeren. Hieronder een aantal voorbeeldpremies voor diverse Aprilia modellen. Dit zijn de vanaf-premies om uw Aprilia motor Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) of BA + Full Omnium te verzekeren:

ModelBABA + Full Omnium
Aprilia RSV1000R (2008) €16,63 per maand€98,25 per maand
Aprilia Caponord (2006) €16,63 per maand€88,95 per maand
Aprilia Dorsoduro SMV 1200 (2012) €16,63 per maand€86,37 per maand
Aprilia Pegaso 650 Factory (2007) €16,63 per maand€60,59 per maand
Aprilia Dorsoduro 900 (2018) €16,63 per maand€74,50 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Rijwielfabriek van origine

Kort na de Tweede Wereldoorlog richtte Cavaliere Alberto Beggio een rijwielfabriek op in Italië. Vanuit dat kleine fabriekje zou uiteindelijk het bekende motorfiets merk Aprilia ontstaan. Toen de zoon van Beggio namelijk de zaak overnam in 1968 lag de focus op het bouwen van motorfietsen. Ondanks dat Aprilia van origine zo’n relatief klein bedrijf is, kent het merk indrukwekkende successen in de motorsportwereld. Daarom heeft iedere motorfanaat wel eens gehoord van ‘Aprilia’. Bent u toevallig in het bezit van zo’n Italiaans voertuig of gaat u wellicht een Aprilia motor kopen in de nabije toekomst? Dan wilt u uiteraard uw Aprilia verzekeren met een uitstekende motorverzekering. Het vinden van de beste Aprilia motorverzekering kunt u geheel overdragen aan Solo Moto. Als fanatieke motorliefhebbers en motorrijders begrijpen wij uw passie als geen ander. Daarom streven wij er altijd naar om de beste optie te vinden om uw Aprilia gepast te verzekeren.

Aprilia, aprilia verzekeren, aprilia tuono

Aprilia verzekeren en de mogelijkheden

Wanneer u in het bezit bent van een specifiek merk motor, dan wilt u natuurlijk zo snel mogelijk lekker rijden. Uren besteden aan het uitzoeken van de beste Aprilia motorverzekering doet u vanzelfsprekend liever niet. Toch moet u weldegelijk uw Aprilia verzekeren. Anders mag u namelijk niet de baan op. Omdat iedereen anders is (ook motoren en motorrijders), zijn er meerdere waarborg mogelijkheden. Zo sluit u dankzij het diverse aanbod gegarandeerd de beste Aprilia verzekering af bij Solo Moto. Heeft u bijvoorbeeld meer dan genoeg aan een basisverzekering voor uw motor? Dan kunt u een Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA) overwegen voor uw Aprilia. Indien u liever wat meer dekking wilt van de motorverzekering, kunt u een BA met Mini Omnium afsluiten of de BA Full Omium zodat ook uw eigen schuld schade aan uw Aprilia is gedekt. Wilt u uw Aprilia verzekeren met maximale dekking? Dan is er altijd nog de BA Full Omnium Top. Bovendien kunt u bij de verzekering van uw Aprilia nog aanvullende dekkingen kiezen.

Aprilia, aprilia verzekeren, Aprilia RSV

Zorgeloos online uw Aprilia verzekeren

Zoals u ziet kan het uitzoeken en afsluiten van de beste Aprilia motorverzekering een behoorlijke taak zijn. Gelukkig kunnen wij bij Solo Moto u hierbij helpen. Bij ons is uw geliefde motorfiets namelijk binnen een mum van tijd zorgeloos online verzekerd. U vult enkel wat aanvullende gegevens van uw Aprilia in en beantwoordt een aantal vragen. Vervolgens gaan wij aan de slag om de beste Aprilia motorverzekering te vinden voor u en uw motor. Daarna kunt u direct via ons uw Aprilia verzekeren. Dus wilt u zo snel mogelijk de baan op kunnen gaan met uw moto? Verzeker dan direct uw geliefde Aprilia bij ons!

Komt u er zelf niet uit? Kunt u wel wat hulp gebruiken om uw Aprilia te verzekeren? Neem dan telefonisch contact met ons op via 03 808 58 95. Bij Solo Moto is het geen probleem om uw Aprilia verzekering direct online of telefonisch te regelen.

Aprilia RSV 4 Factory
Aprilia RSV 4 Factory
Aprilia Tuono V4 1100 RR
Aprilia Tuono V4 1100 RR
Aprilia RS 125 GP Replica
Aprilia RS 125 GP Replica
Aprilia RSV 1000R
Aprilia RSV 1000R
Aprilia RS 660
Aprilia RS660
Aprilia RSV 4 RR
Aprilia RSV 4 RR
Aprilia Tuono 125
Aprilia Tuono 125
Aprilia Moto 6.5
Aprilia Moto 6.5
Aprilia Caponord
Aprilia Caponord
Aprilia Dorsoduro 900
Aprilia Dorsoduro 900
Aprilia Tuono 1100 Factory
Aprilia Tuono 1100 Factory
Aprilia RS 125
Aprilia RS 125
Aprilia Pegaso 600
Aprilia Pegaso 600
Aprilia Tuono 1000
Aprilia Tuono 1000
Aprillia Shiver 900
Aprilia Shiver 900
Aprilia Tuono V4X
Aprilia Tuono V4X

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV