SoloMoto Reviews with ekomi.nl

Daarom Solo Moto

  • Onafhankelijk en deskundig
  • Aantrekkelijke premie voor alleen uw motorverzekering
  • Zonder de verplichting uw wagen bij ons te verzekeren
  • Direct een prijs én een polis
  • Alle merken motoren!
  • Tot 15 jaar Full Omnium te verzekeren (dus ook occasies!)
  • € 0 vrijstelling

Motor verzekeren – Solo Moto verzekering

In België is het verplicht om een voertuig te verzekeren voordat u ermee de baan op mag. Dit geldt voor zowel een nieuwe motor, als wanneer u een occasie heeft gekocht. Door uw motor te verzekeren bent u namelijk gedekt voor bepaalde schade die u wellicht oploopt of veroorzaakt. Aangezien geen twee motorrijders het zelfde zijn, zijn er verschillende verzekeringen die u kunt afsluiten. De exacte verzekering van uw motor bepaalt u hierdoor geheel zelf. Daarom is het verstandig om uzelf te verdiepen in de vele mogelijkheden van het verzekeren van uw motor voordat u er eentje afsluit. Solo Moto verzekering helpt u graag moeiteloos uw motor verzekeren.

Eenvoudig uw motorverzekering berekenen via Solo Moto verzekering

Na de aanschaf van een nieuwe motor of occasie wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de baan op gaan. Echter voordat u dit kunt doen, moet u deze verzekeren. Hiervoor maakt u een keuze uit de drie gangbare motorverzekeringen. Zo kunt u kiezen voor een Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA), een Mini Omnium of een Full Omnium verzekering. Maar, dan bent u er eigenlijk nog niet. Afhankelijk van de motor of motoren die u wilt verzekeren, kunnen de exacte kosten per verzekering weer variëren. Om het afsluiten van een verzekering voor uw motor eenvoudiger te maken, helpt Solo Moto u graag met een passende premieberekening. Wij zijn namelijk zelf motorrijders of liefhebbers. Daarom begrijpen we als geen ander dat u alles snel en goed geregeld wilt hebben als het gaat om motoren verzekeren.

Direct uw motor online verzekeren of uw nieuwe motorverzekering simuleren? Start hier

Vrijblijvend en onafhankelijk advies

Bereken motorverzekeringen simpel en eenvoudig bij Solo Moto verzekering. Wij geven direct een verzekeringspremie af en u kunt dus binnen enkele klikken verzekerd zijn. Daarvoor hoeft u enkel een aantal gegevens in te vullen. Op deze manier kunnen wij voor u de beste motorverzekering berekenen, zodat u de beste opties heeft om uw motor te verzekeren. Zoals u wellicht weet beginnen deze verzekeringen bij een basispremie (BA) en kunnen ze oplopen tot Full Omnium premies. Wanneer u voor de goedkoopste optie gaat, dan is uw motor minimaal verzekerd. Dit is niet altijd de beste optie, want deze verzekering heeft zijn voor- en nadelen. Om te bepalen welke motorverzekering het beste bij u past, kijkt Solo Moto naar wat voor motorrijder u bent, wat uw motor waard is en naar nog veel meer zaken. Op basis daarvan geven wij vrijblijvend advies. Wij beantwoorden bijvoorbeeld vragen zoals: “Moet ik mijn motor Full Omnium verzekeren of is dat niet nodig?” of “Wat is de goedkoopste motorverzekering die aansluit bij mijn wensen?”. Hoe u vervolgens uw motoren gaat verzekeren, is geheel aan u. Zo is het mogelijk om een motorverzekering te selecteren, een offerte te maken of gelijk een verzekering af te sluiten.

Hoe moet ik mijn motor verzekeren?

Voor elke soort motor is een uitstekende motorverzekering te vinden via ons. Of het nu gaat om een Full Omnium motorverzekering of BA verzekering, wij nemen het voor u uit handen en leveren onafhankelijk advies. Op deze manier kunt u in een mum van tijd de baan op! Zo krijgen wij regelmatig de vraag wanneer een Full Omnium verzekering een goed idee is. Een motorverzekering Full Omnium kost namelijk wel aanzienlijk meer dan een basispremie. Toch zijn er genoeg situaties te noemen waarbij een Full Omnium verzekering de beste optie is. Denk bijvoorbeeld aan hoe oud de motor in kwestie is.

Weet u niet zeker wanneer Full Omnium verzekeren het beste is voor uw motor? Wilt u graag wat hulp om uw motoren te verzekeren, precies zoals u wenst? Neem dan telefonisch contact op via 03/808.58.95.

Hoeveel kost het om een motor te verzekeren?

De kosten voor het verzekeren van een motor, wordt de verzekeringspremie genoemd. Deze wordt bij ons altijd inclusief taksen weergegeven. De kosten om een motor te verzekeren zijn afhankelijk van aantal parameters zoals onder andere het type motor, het vermogen en het bouwjaar. Daarnaast wordt de premie bepaald op basis van uw profiel: uw leeftijd, het aantal schades in fout in de laatste 5 jaar en het aantal jaren rijbewijs. En als laatste wordt er gekeken naar het aantal gereden kilometers. De combinatie van deze factoren levert de verzekeringspremie op die u moet betalen om uw motor te verzekeren.

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP