Solo Moto kijkt in de motorverzekering simulatie naar meer dan alleen de cilinderinhoud en het motorvermogen. Zo wordt er tijdens de motorverzekering simulatie ook gekeken naar de verhouding tussen het motorvermogen en het gewicht, het merk, model, bouwjaar en de factuurprijs. Daarnaast houden we bij het bereken van de motorverzekering ook rekening met het aantal jaar dat u in bezit bent van een rijbewijs, het aantal kilometers dat u rijdt en de wijze van stalling. 

Bij de motorverzekering simulatie vinden wij altijd een voordelige en complete motorverzekering. Zwaardere motoren met minder vermogen hebben een lagere premie dan lichte motoren met veel vermogen. 

Goedkoopste motorverzekering simulatie

Een goedkopere motorverzekering is niet altijd de beste optie, ondanks dat het aantrekkelijk is om alleen naar de prijs te kijken. Met weinig kosten aan uw motorverzekering, kunt u uiteindelijk meer kosten hebben dan met een iets duurdere verzekering met meer dekking. De kosten die u extra moet betalen bij schade aan uw motor  hangen af van uw dekking. Doordat er zoveel keus is tussen verschillende motorverzekeringen is het verstandig een motorverzekering te berekenen voordat u uw verzekering afsluit. U kiest uit een van de volgende vier verzekeringsformules. Deze vier waarborgen worden allemaal meegenomen in onze motorverzekering simulatietool.

BA (burgerlijke aansprakelijkheid)

U bent verzekerd voor alle schade die u aan derden aanbrengt. U bent wettelijk verplicht om voor burgerlijke aansprakelijkheid verzekerd te zijn om op de openbare weg te mogen rijden. 

BA + Mini Omnium

U bent verzekerd voor (poging tot) diefstal van uw motor en daarnaast ook voor de schade buiten uw schuld. Denk bij deze schade aan brand, zelfontbranding, joyriding, storm en natuurschade.

BA + Full Omnium

Samen met de gebeurtenissen die onder de Mini Omnium waarborg vallen, zijn binnen Full Omnium ook alle buitenkomende onheilen verzekerd. Denk hierbij aan schade aan uw motor bij ongeval in fout, vandalisme of valpartij.

BA Full Omnium TOP

Voor 100% zekerheid kiest u voor een BA Full Omnium TOP. Bij deze dekking bent u er zeker van dat u na aanschaf de eerste drie jaar tegen deze waarde verzekerd bent. Er is dus geen sprake van afschrijving: bij totaal verlies in de eerste 36 maanden wordt u vergoed ter hoogte van 100% van de verzekerde waarde. De schade aan de helm en kleding van de opzittende zijn tot €1500,- meeverzekerd. Uw bagage wordt ook tot €2.500 verzekerd. Deze verzekering komt dan ook vaak erg positief uit onze motorverzekering simulatie.

Aanvullende verzekering –  bestuurdersverzekering

Bij blijvende invaliditeit of overlijden wordt bij deze verzekering alle schade vergoed voor de nabestaande. Medische kosten worden tot €2.500 gedekt . Ook dit soort verzekeringen voor de motor kunnen wij voor u berekenen. 

Motor verzekering prijs simulatie

Er wordt met het schadehistoriek van de laatste 5 jaar rekening gehouden voor de bepaling van de premie. Geen ongevallen in fout betekent korting op de premie. Deze korting kan oplopen waardoor de prijs van de verzekering voor uw motor lager wordt. Dit wordt allemaal overzichtelijk berekend in de motorverzekering simulatie. Door een origineel schadeattest aan te leveren, kunnen wij u deze korting verlenen.  

Doet u liever de premieberekening met één van onze adviseurs? Bel naar 03/808.58.95 van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Wenst u dat wij u terugbellen? Druk hier om uw gegevens in te vullen zodat we u kunnen terugbellen.


Gerelateerde artikelen

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV