Solo Moto kijkt in de motorverzekering simulatie naar meer dan alleen de cilinderinhoud en het motorvermogen. Zo wordt er tijdens de motorverzekering simulatie ook gekeken naar de verhouding tussen het motorvermogen en het gewicht, het merk, model, bouwjaar en de factuurprijs. Daarnaast houden we bij het bereken van de motorverzekering ook rekening met het aantal jaar dat u in bezit bent van een rijbewijs, het aantal kilometers dat u rijdt en de wijze van stalling. 

Bij de motorverzekering simulatie vinden wij altijd een voordelige en complete motorverzekering. Zwaardere motoren met minder vermogen hebben een lagere premie dan lichte motoren met veel vermogen. 

Goedkoopste motorverzekering simulatie

Een goedkopere motorverzekering is niet altijd de beste optie, ondanks dat het aantrekkelijk is om alleen naar de prijs te kijken. Met weinig kosten aan uw motorverzekering, kunt u uiteindelijk meer kosten hebben dan met een iets duurdere verzekering met meer dekking. De kosten die u extra moet betalen bij schade aan uw motor  hangen af van uw dekking. Doordat er zoveel keus is tussen verschillende motorverzekeringen is het verstandig een motorverzekering te berekenen voordat u uw verzekering afsluit. U kiest uit een van de volgende vier verzekeringsvormen. Deze vier waarborgen worden allemaal meegenomen in onze motorverzekering simulatie tool.

BA (wettelijke aansprakelijkheid)

Voor alle schade die u aan derden aanbrengt bent u verzekerd, daarbij heeft u bij schade aan uw motor door derden recht op juridische hulp bij het verhalen van de schade. 

BA + Mini Omnium

U bent verzekerd voor (poging tot) diefstal van uw motor, en daarnaast ook voor de schade buiten uw schuld. Denk bij deze schade aan brand, zelfontbranding, joyriding, storm en natuurschade.

BA + Full Omnium

Samen met de gebeurtenissen die onder de Mini Omnium waarborg vallen, zijn binnen Full Omnium ook alle buitenkomende onheilen verzekerd. De schade aan de helm en kleding van de opzittende zijn tot €1500,- meeverzekerd. 

BA Full Omnium TOP

Voor 100% zekerheid kiest u voor een BA Full Omnium TOP. Bij deze dekking bent u er zeker van dat u na aanschaf of de taxatie de eerste drie jaar tegen deze waarde verzekerd bent. Er is dus geen sprake van afschrijving. Deze verzekering komt dan ook vaak erg positief uit onze motorverzekering simulatie.

Aanvullende verzekering –  bestuurdersverzekering

Bij blijvende invaliditeit of overlijden wordt bij deze verzekering alle schade vergoed voor de nabestaande. Denk hierbij ook aan bijvoorbeeld aanpassingen aan uw huis, kleding en/of bagage. Ook dit soort verzekeringen voor de motor kunnen wij voor u berekenen. 

Motor verzekering prijs simulatie

U wordt gecompenseerd geen schades in fout. Deze korting kan oplopen waardoor de prijs van de verzekering voor uw motor lager wordt. Dit wordt allemaal overzichtelijk berekent in de motorverzekering simulatie. Door een origineel schade attest aan te leveren, kunnen wij u deze korting verlenen.  


Gerelateerde artikelen