De goedkoopste motorverzekering is met de premiesimulatietool van Solo Moto gemakkelijk gevonden. U kunt kiezen uit diverse waarborgen en aanvullende verzekeringen bij Solo Moto. Zo vindt u voor zowel uw motor als portemonnee de beste verzekering!

De top 5 goedkoopste motorverzekeringen in 2022

Wij adviseren om niet alleen naar de motorverzekering kosten te kijken, maar echt naar welke motorverzekering het beste bij u past. Vul onze motorverzekering simulatie in voor een compleet overzicht. 

Model motorBA jaarpremie
Kawasaki Ninja 650 (2022)€16,63 per maand
Triumph Trident 660 (2022)€16,63 per maand
Kawasaki Z900 (2022)€17,04 per maand
Kawasaki Versys 650 (2022)€19,40 per maand
Triumph Tiger 1200 GT (2022)€19,40 per maand
Dit zijn de vanaf premies bij het volgende profiel: 45 jaar, 0 ongevallen “in fout” in de jongste 5 jaar, tot 10.000 kilometers per jaar, 5 jaar een rijbewijs

Goedkope motorverzekering afsluiten met behulp van onafhankelijk advies

Bij Solo Moto kunt u goed terecht voor de goedkoopste motorverzekering. U krijgt eerlijk advies voor een goedkope motorverzekering en daarbij is het advies onafhankelijk. Solo Moto is dan ook dé partij om op betrouwbare wijze motorverzekeringen te vergelijken.

 Gemakkelijk de goedkoopste motorverzekering afsluiten

Afhankelijk van uw gekozen dekking wordt de prijs van uw motorverzekering bepaald. Bij Solo Moto is het mogelijk om snel een goedkope motorverzekering af te sluiten. Per motorrijder is het verschillend welke verzekering wordt afgesloten. De ene kiest voor een Omnium verzekering, terwijl de andere kiest voor de laagste premie. Tussen deze twee verzekeringen zijn nog meerdere opties. Zo is er bijvoorbeeld ook keuze uit een BA+ (Mini Omnium)-dekking, deze verzekering biedt geen dekking tegen schade aan eigen motor door slippen of botsen, maar wél tegen diefstal, brand, schade door natuurkrachten of loslopende dieren. Voor motorrijders met een goede beveiliging op de motor en motorrijders met een afgesloten garage zijn er verschillende leuke kortingen. 

Kies vandaag nog voor een passende en betaalbare motorverzekering voor uw BMW, Suzuki, Harley Davidson, Honda, Yamaha, Kawasaki of Ducati. Wij zorgen ervoor dat het afsluiten van uw goedkope motorverzekering gemakkelijk gaat! 

Wat is de kostprijs van een motorverzekering

Een aantal factoren zijn bepalend voor de kosten van jouw motorverzekering. Deze factoren zijn bijvoorbeeld uw leeftijd, aantal jaar het rijbewijs, aantal gevallen “in fout” en de gekozen dekking. Wilt u de kosten voor uw motorverzekering weten, gebruik dan de motorverzekering simulatietool van Solo Moto.

Wat is de goedkoopste motorverzekering

Een Burgerlijke Aansprakelijkheid verzekering is de goedkoopste wettelijk verplichte verzekering in België. Via Solo Moto berekent u de exacte kosten van uw motorverzekering via de simulatietool. De goedkoopste dekking die u via Solo Moto kan afsluiten kost €155,80 per jaar.

Doet u liever de premieberekening met één van onze adviseurs? Bel naar 03/808.58.95 van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Wenst u dat wij u terugbellen? Druk hier om uw gegevens in te vullen zodat we u kunnen terugbellen.


Gerelateerde artikelen

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP