Moto Guzzi verzekeren, Moto Guzzi motorverzekering

Moto Guzzi verzekeren bij Solo Moto

Heeft u een passie voor motorfietsen en bent u regelmatig op uw Moto Guzzi motor te vinden? Heeft u bijvoorbeeld een Moto Guzzi V7 of V9, nieuw of oud, of een nieuwe Moto Guzzi V85 TT?  Dan weet u vast dat het verzekeren van zo’n prachtig voertuig behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Bovendien mag een onverzekerd voertuig in België niet de weg op. Hierdoor is het essentieel dat u een motorverzekering afsluit. Vanzelfsprekend gaat u dan voor de optie die het volkomen overeenkomt met uw wensen. Wanneer u de beste mogelijkheid wilt afsluiten om uw Moto Guzzi ultiem te verzekeren, dan kunt u wel wat hulp gebruiken. Solo Moto biedt de oplossing hiervoor. Via ons kunt u namelijk gelijk uw Moto Guzzi verzekeren. Hiervoor hebben wij alleen aanvullende informatie nodig en dient u enkele vragen te beantwoorden. Op basis daarvan kunnen wij de perfecte premie voor uw motor berekenen. Dus moet u zo snel mogelijk een geschikte verzekering vinden voor uw motor? Ontdek zelf de voordelen en de uitstekende service door direct online uw premie te berekenen bij Solo Moto!

Om een indicatie te geven wat het kost om een Moto Guzzi te verzekeren hebben wij een aantal premies van verschillende modellen berekend.

ModelBA BA + Full Omnium
Moto Guzzi V85 TT (2020) €16,63 per maand€87,91 per maand
Moto Guzzi California 1400 T (2020)€16,63 per maand€133,87 per maand
Moto Guzzi V7 III Stone (2020) €16,63 per maand€69,95 per maand
Moto Guzzi V9 Bobber (2020) €16,63 per maand€79,56 per maand
Moto Guzzi Stelvio ABS (2015) €16,63 per maand€106,28 per maand
Moto Guzzi Norge 1200 GTL (2008)€16,63 per maand€110,41 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Al meer dan 95 jaar een legende

Naast Aprilia, Ducati, MV Agusta en Piaggio is Moto Guzzi nog een indrukwekkend Italiaanse fabrikant dat zeker de moeite waard is om in de gaten te houden. Zo heeft dit bedrijf ten eerste een bijzondere ontstaansgeschiedenis. In 1921 werd het Italiaanse merk een feit in een notaris kantoor met het enige doel om motorfietsen te maken en te verkopen. Hierdoor bestaat het motorfietsmerk inmiddels meer dan 95 jaar. Daarnaast waren alle oprichters het eens dat het adelaarsmotief in het embleem opgenomen moest worden. Dit was namelijk ter nagedachtenis van een vriend die twee jaar eerder stierf tijdens een testvlucht. Inmiddels staat Moto Guzzi niet alleen bekend om hun kenmerkende embleem. De moderne motorfietsen zijn uitgerust met karakteristieke motorblokken, namelijk een luchtgekoelde en dwarsgeplaatste V-twin. Zoals u misschien al merkt zijn wij zelf ook motorrijders en motorliefhebbers. Daarom doen we altijd onze uiterste best om de beste Moto Guzzi verzekering te vinden voor uw motor.

Moto Guzzi verzekeren, Moto Guzzi V7 verzekeren

Het kiezen van uw Moto Guzzi motorverzekering

Wanneer u zorgeloos wilt rijden op uw motorfiets, dan moet u alle zaken omtrent de verzekering in orde hebben. Zo moet u eerst een motorverzekering afsluiten voordat u ermee de weg op kan. Bovendien is het ook wel handig om uw Moto Guzzi te verzekeren voor het geval dat u of het voertuig schade oploopt. Indien u nog niets heeft afgesloten, dan is het hoog tijd om te kiezen welke motorverzekering het beste aansluit. U heeft doorgaans de optie uit drie standaardverzekeringen: de basisverzekering (BA), een burgerlijke aansprakelijkheid met beperkte casco (BA + Mini Omnium) of het complete plaatje (BA + Full Omnium & BA + Full Omnium Top). Vervolgens kunt u de verzekeringen nog uitbreiden met aanvullende dekkingen. Uiteindelijk kan uw Moto Guzzi verzekeren aanzienlijk wat tijd in beslag nemen. Dit hoeft echter niet. Solo Moto biedt een helpende hand en komt met een snelle oplossing! Hierdoor kunt u vandaag nog uw Moto Guzzi verzekeren zodat u gelijk de weg op kunt.

Moto Guzzi verzekeren, Moto Guzzi V9 verzekeren

Bij Solo Moto gelijk uw Moto Guzzi verzekeren

Het proces van het uitzoeken en afsluiten van een Moto Guzzi motorverzekering kan een stuk eenvoudiger. Wanneer u binnen een paar minuten wilt weten welke optie het beste is voor u, dan bent u bij Solo Moto aan het juiste adres. U kunt namelijk bij ons een online tool invullen. U hoeft enkel wat gegevens in vullen en wat vragen te beantwoorden. Vervolgens gaat Solo Moto aan de slag voor u. Dankzij onze ervaring zijn we inmiddels een specialist in motorverzekeringen geworden. Hierdoor weten we waarop we moeten letten bij de premies en de voorwaarden. U krijgt bij Solo Moto daardoor gegarandeerd het beste advies om uw Moto Guzzi optimaal te verzekeren! Wilt u liever ons telefonisch spreken? Heeft u nog vragen omtrent uw Moto Guzzi verzekering? Geen probleem! Neem simpelweg contact met ons op. Zo kunt u ons bereiken via 03 808 58 95. Samen zorgen we ervoor dat uw Moto Guzzi goed verzekerd is.

Moto Guzzi V9 Bobber
Moto Guzzi V85 TT Travel
Moto Guzzi Eldorado
Moto Guzzi V9 Roamer
Moto Guzzi V85 TT
Moto Guzzi Flying Fortress
Moto Guzzi V7 Stone
Moto Guzzi California Touring SE
Moto Guzzi Audace Carbon

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV