MV Agusta verzekeren, MV Agusta motorverzekering

MV Agusta verzekeren bij Solo Moto

Een motor is er om lekker mee rond te rijden. U geniet natuurlijk het meeste van uw geliefde motor wanneer u op de baan bent. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen? Uw motor verzekeren zodat u veilig kunt toeren. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een MV Agusta Brutale of een MV Agusta F3 of F4? Dan zoekt u uiteraard de beste mogelijkheid om uw MV Agusta optimaal te verzekeren. Bij Solo Moto kunt u direct online en geheel moeiteloos uw MV Agusta verzekeren. U geeft ons aanvullende informatie en u beantwoordt enkele vragen. Vervolgens gaan wij met die gegevens de juiste premie berekenen voor u. Daarbij kijkt Solo Moto vooral of de premie en voorwaarden aansluiten bij uw wensen en voorkeuren. Moet u dus uw MV Agusta nog verzekeren? Bereken dan gelijk uw premie bij Solo Moto!

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van uw MV Agusta hebben wij onderstaande voorbeeldpremies voor u berekend.

ModelBABA + Full Omnium
MV Agusta F3 800 Eas RC (2020) €16,63 per maand€135,83 per maand
MV Agusta Turismo Veloce 800 (2020) €16,63 per maand€114,11 per maand
MV Agusta Brutale 800 RR Eas (2020)€16,63 per maand€110,41 per maand
MV Agusta F3 675 (2013) €16,63 per maand€91,43 per maand
MV Agusta F4 1000 R (2009)€16,63 per maand€142,80 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Van vliegtuigen tot motorfietsen

Er zijn genoeg merken in de motorwereld die een bijzonder verhaal of indrukwekkende historie kennen. MV Agusta is daar geen uitzondering op. Dit Italiaanse merk startte in het begin van de vorige eeuw met het bouwen en produceren van vliegtuigen. Pas sinds 1927 is het bedrijf diverse motorfietsen gaan ontwerpen. Het duurde weliswaar nog even voordat hun motorfietsen op de markt kwamen. Na de Tweede Wereldoorlog was het eindelijk zo ver: de eerste motor van dit merk was een feit. Door de jaren heen heeft het bedrijf diverse variaties ontworpen en gecreëerd; van scooters tot straatmodellen. Bent u een trotse eigenaar van zo’n geweldig voertuig? Dan zorgt u er uiteraard voor dat uw MV Agusta verzekerd is. Als motorliefhebbers en motorrijders begrijpen wij uw passie maar al te goed. Daarom helpt Solo Moto u graag om uw MV Agusta te verzekeren.

MV Agusta motorverzekering, MV Agusta verzekeren, MV Agusta Rivale verzekeren

Manieren om uw MV Agusta te verzekeren

Vanzelfsprekend wilt u liever rondrijden op uw geliefde voertuig dan uren besteden aan het selecteren van de beste motorwaarborg. Helaas is het in België verplicht om eerst uw motor te verzekeren voordat u de baan op mag. Hiervoor moet u een keuze maken uit de diverse verzekeringsmogelijkheden voor uw motor. Dit is ergens wel prettig, aangezien geen enkele motorrijder hetzelfde is. De ruime keuze maakt het echter niet altijd makkelijk om uw MV Agusta te verzekeren. Zo kunt u uw motor op minimaal drie verschillende manieren verzekeren. Wanneer u een basisverzekering zoekt, dan is een burgerlijke aansprakelijkheid (BA) voldoende. Daarmee bent u minimaal verzekerd. Wilt u liever meer dekking in uw verzekering? Overweeg dan een BA + Mini Omnium. Uiteraard is er dan nog de BA + Full Omnium (ook eigen schade in schuld) en zelfs de Full Omnium Top (36 maanden geen afschrijving!) verzekering voor de meest optimale dekking. Kortom, in uw eentje is het een behoorlijke taak om uw MV Agusta te verzekeren.

MV Agusta motorverzekering, MV Agusta verzekeren, MV Agusta F4 verzekeren

Bij Solo Moto online uw MV Agusta verzekeren

Het uitzoeken en afsluiten van een motorverzekering moet een stuk eenvoudiger kunnen – en dat kan ook! Bij Solo Moto vindt u binnen een paar minuten de beste verzekering voor uw motor én sluit u deze direct af. Het enige dat u resteert te doen is gegevens van de motor en aanvullende gegevens in te vullen. Vervolgens krijgt u de beste optie in beeld om uw MV Agusta te verzekeren. Daarna beslist u of de motorverzekering iets voor u is. Ten slotte sluit u moeiteloos de verzekering af voor uw voertuig.

Vindt u het lastig om online uw MV Agusta te verzekeren? Neem dan telefonisch contact op met ons via 03\8085895. Solo Moto leidt alles in goede banen waardoor uw MV Agusta zo snel mogelijk goed verzekerd is. Hierdoor houdt u meer tijd over om op de baan te genieten van uw geweldige motor!

MV Agusta F4
MV Agusta Dragster 800 RR
MV Agusta Turismo Veloce 800
MV Agusta Superveloce
MV Agusta Dragster 800 R
MV Agusta F3 800
MV Agusta Brutale 1000 RR

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP