Solo Moto heeft een motorverzekering simulatietool zodat u gemakkelijk, snel een volledig vrijblijvend de premie voor een een motorverzekering kan berekenen. Meerdere dekkingen voor motorverzekeringen worden vergeleken in deze portal.  U kan ook heel gemakkelijk online tekenen en direct verzekerd worden.

Snel een online motorverzekering afsluiten

U wilt natuurlijk snel de weg op als u net een nieuwe of tweedehands motor heeft aangeschaft. Gelukkig duurt het niet lang om een motorverzekering af te sluiten! Zo helpt Solo Moto u door ervoor te zorgen dat er geen extra tijd nodig is voor het afsluiten van uw motorverzekering. Online een motorverzekering afsluiten kan gemakkelijk, snel en veilig via Itsme! 

Online een motorverzekering afsluiten heeft verschillende voordelen

Solo Moto heeft verschillende voordelen voor het afsluiten van een motorverzekering.

  • Gemakkelijk en snel afsluiten
  • Meerdere formules worden vergeleken
  • Eerlijk en professioneel advies
  • Betrouwbaar
  • Goede voorwaarden en de beste premie

Motorverzekering online afsluiten 

Via Solo Moto sluit u gemakkelijk een motorverzekering af. Er bestaan verschillende formules, van BA tot Full Omnium Top. Sommige motorrijders kiezen voor een Omnium motorverzekering, anderen maken de keuze om het kostbare bezit maximaal te verzekeren of men maakt de keuze om voor de meest goedkope motorverzekering te kiezen. Het is ook mogelijk om een BA+ Mini Omnium dekking te kiezen, deze dekking biedt dekking bij diefstal en brand, maar niet bij schade aan de eigen motor. Solo Moto staat vandaag nog voor u klaar om het afsluiten van uw motorverzekering soepel en snel mogelijk te maken.

Vul uw type motor, geboortedatum en postcode in zodat de premies voor alle mogelijke formules berekend kunnen worden. Voor het gebruik van de motor vult u enkele opties in, zoals hoeveel kilometers u op jaarbasis rijdt, of u de motor privé of zakelijk gebruikt,… Vervolgens krijgt u een aantal premies te zien, deze premies horen bij diverse dekkingen. U kunt meteen online een motorverzekering afsluiten, maar ook eenvoudig een offerte opvragen. Bij het online afsluiten van een motorverzekering moet u een aantal gegevens invullen, zoals uw naam, adres, geboortedatum,…Vervolgens gaan we u nog een aantal vragen stellen om uw bestuurdersprofiel te kunnen bepalen. Tot slot ondertekent u direct de aanvraag. Dan bent u verzekerd en klaar om direct de weg op te gaan!

Welke motorverzekering past het best bij u?

De motorverzekering die u moet afsluiten hangt af van uw situatie en voorkeuren. Een omniumverzekering is een verstandige optie voor nieuwe en duurdere motoren. In België is de verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid verplicht voor elk motorvoertuig. 

Waar is het mogelijk om een motorverzekering af te sluiten? 

Online uw motor verzekeren kan gemakkelijk, snel en veilig. Solo Moto biedt scherpe premies ook als u alleen uw motor bij ons verzekerd. Er is geen verplichting om uw auto mee te verzekeren. U kunt online een offerte aanvragen, maar ook zelfs de offerte bevestigen en ondertekenen!

Vragen of graag advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 03 808 58 95 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. U kunt ons ook per e-mail bereiken via info@solomoto.be

Doet u liever de premieberekening met één van onze adviseurs? Bel naar 03/808.58.95 van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Wenst u dat wij u terugbellen? Druk hier om uw gegevens in te vullen zodat we u kunnen terugbellen.


Gerelateerde artikelen