Indian verzekeren, Indian motorverzekering

Indian verzekeren bij Solo Moto

Er gaat niets boven heerlijk toeren over het asfalt. De wind waait in het gezicht en u heeft een ontzettend vrij gevoel, omdat u kunt gaan waar u wilt. Motorrijden is door al deze elementen toch wel erg bijzonder. Bezit u bijvoorbeeld een Indian Scout? Bent u in het bezit van een Indian Roadmaster of misschien een nieuwe Indian FTR1200? Welke motor u ook heeft, er is niets te vergelijken met de sensatie die een motorfiets met zich mee brengt. Voordat u echter optimaal kunt genieten van uw voertuig, moet de motor in kwestie wel verzekerd zijn. Bij Solo Moto werken voornamelijk motorrijders en -liefhebbers. Wij weten uit persoonlijke ervaring dat u liever niet te veel tijd spendeert aan het uitzoeken van een passende Indian motorverzekering. Daarom schieten wij u te hulp! Wij vinden binnen een paar minuten de beste optie om uw Indian te verzekeren. Bent u nieuwsgierig? Ontdek het zelf en bereken direct uw premie!

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Indian motor te verzekeren via Solo Moto, hebben wij een aantal vanaf premies voor u opgesteld. Dit zijn indicatieve premies voor de diverse Indian motoren voor dekkingen BA en BA + Full Omnium:

ModelBABA + Full Omnium
Indian 69 Scout Bobber (2020) €16,63 per maand€106,95 per maand
Indian 111 Chief Vintage (2020) €16,63 per maand€176,27 per maand
Indian FTR 1200 S (2020)€16,63 per maand€113,42 per maand
Indian 111 Chieftain Classic (2016) €16,63 per maand€189,67 per maand
Indian 111 Springfield (2017)€16,63 per maand€172,38 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Amerikaans motormerk met diverse comebacks

Wanneer u aan motors denkt, dan heeft u misschien direct een specifiek merk of een bepaald land van herkomst in gedachten. Doorgaans zijn dit de iconische merken. Er zijn vanzelfsprekend veel fabrikanten die prachtige motorfietsen maken. Een goed voorbeeld hiervan is Indian Motorcycles. Bent u wat minder bekend met dit motorfietsmerk? Dat valt te verklaren aan het feit dat dit merk door de jaren heen behoorlijk wat onenigheid te verduren had. Hierdoor staat Indian ook wel bekend als het Amerikaanse motormerk dat diverse comebacks heeft gemaakt. Vooral de afgelopen jaren heeft Indian Motorcycles interessante ontwikkelingen tot stand gebracht. Hierdoor staan de motorfietsen van dit merk inmiddels bekend om het authentieke, iconische ontwerp compleet met technische innovaties. Heeft u zo’n spiksplinternieuwe motor? Dan wilt u wel dat uw Indian goed verzekerd is. Wij helpen u daar graag bij via 03/808.58.95.

Indian verzekerne, Indian Roadmaster verzekeren

Dekkingen voor een Indian motorverzekering

Wanneer u uw nieuwe Indian moet verzekeren, dan moet u behoorlijk wat knopen doorhakken. Er zijn namelijk diverse premies waaruit u kunt kiezen voor uw Indian verzekering. Geen enkele motorrijder of motorfiets is immers hetzelfde. Door alle beschikbare opties kan het echter lastig zijn om uw ideale motorverzekering te vinden. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gedekt zijn? Dan is een BA + Full Omnium Top verzekering aan te raden. Vindt u een basisverzekering ook genoeg? Kies dan voor alleen een BA verzekering of een BA + Mini Omnium. Vervolgens is het nog mogelijk om de motorverzekering uit te breiden met aanvullende dekkingen. Kortom, een Indian verzekeren precies zoals u dat wilt kan nogal een puzzel zijn. Dat hoeft echter niet. Het kan allemaal veel makkelijker. Hoe? Solo Moto heeft de oplossing!

Indian verzekerne, Indian Scout verzekeren

Direct uw Indian verzekeren bij Solo Moto

Wanneer u door de bomen het bos niet meer ziet, dan kunt u altijd nog rekenen op Solo Moto. Wij zorgen ervoor dat het regelen van uw Indian motorverzekering soepel en moeiteloos verloopt. Het enige wat u hoeft te doen is wat persoonlijke gegevens in te vullen en wat vragen te beantwoorden. Gewapend met die informatie gaat Solo Moto voor u aan de slag. Op basis daarvan krijgt u een vrijblijvend advies voor uw Indian verzekering. U besluit met andere woorden of u een verzekering afsluit via Solo Moto of niet. Wanneer u direct online uw Indian wilt verzekeren, dan zit u bij ons goed. Dankzij onze snelle service kunt u vrijwel direct de weg op met uw verzekerde motor!

Heeft u weinig verstand van verzekeringen of zit u met een dringende vraag? Neem dan gerust contact op met Solo Moto via 03/808.58.95. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u persoonlijk van hulp of aanvullend advies te voorzien.

Indian Chieftain Classic
Indian Chief
Indian Roadmaster
Indian Scout
Indian Challenger
Indian Chieftain
Indian Scout
Indian Springfield
Indian Chief Vintage
Indian FTR 1200
Indian Scout Bobber

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV