Alle merken motoren

Bij Solo Moto bent u aan het juiste adres om uw motor te verzekeren. Voor alle merken motoren zoeken wij de beste verzekering. Dus gaat u een nieuwe motor kopen? En wilt u weten op welk bedrag uw premie zou uitkomen? Solo Moto vindt binnen een paar minuten de perfecte verzekering voor u en uw motor en hierbij de juiste premie. Vervolgens geven wij advies welke verzekering het best bij uw merk motor past. Met Solo Moto weet u zeker dat u straks veilig de baan op kan. Of u een klassieke motor wilt verzekeren of een gloednieuwe variant: het kan allemaal! Solo Moto bestaat zelf uit motorliefhebbers en motorrijders. Daarom gaan wij deskundig aan het werk om alle merken motoren verzekerd de baan op te helpen.

Nieuwe motor kopen en verzekeren

Na het aanschaffen van een nieuwe motor, moet u uiteraard het voertuig verzekeren voordat u de baan op gaat. Tegenwoordig is het zeer eenvoudig om online motorverzekeringen te berekenen en af te sluiten. Dat geldt natuurlijk voor alle merken motoren. Bij Solo Moto kunt u direct online de motorverzekeringen bekijken en vervolgens ook direct afsluiten. Het enige dat u hoeft te doen na het beantwoorden van de aanvullende vragen is het aanvraagformulier te tekenen en de aanvraag tot inschrijving door te mailen naar info@solomoto.be. Zo eenvoudig kan het zijn om motoren te verzekeren! Komt u er zelf niet uit wat de beste verzekering is? In dat geval staan wij altijd voor u klaar om aanvullend advies te geven en u met de aanvraag te helpen. Neem gerust contact met ons op!

Tweedehands of klassieke motor verzekeren

Misschien heeft u een prachtige klassieker gekocht of een leuke occasie op de kop getikt. In dat geval moet u ook verzekerd zijn voor u lekker mag gaan toeren. Alle merken motoren zijn gelukkig welkom bij Solo Moto. Wij begrijpen als motorliefhebbers als geen ander hoe gaaf een klassieke motor kan zijn. Daarom gaan wij ook graag voor u op zoek naar de beste motorverzekering voor uw tweedehands of klassieke motor. Of u nou in het bezit bent van een Harley-Davidson, een BMW of een Ducati: Solo Moto staat voor u klaar om de premies voor allerlei merken motoren te berekenen en de verzekering af te sluiten!

Wat kost een motorverzekering per maand?

Wanneer u op het punt staat om een motor te verzekeren, dan wilt u wellicht weten hoeveel het per maand gaat kosten. De exacte kosten voor een motorverzekering zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo is er een prijsverschil tussen de verzekering van diverse merken motoren. Sommige merken motoren zijn namelijk simpelweg meer waard. Hierdoor zal de verzekeringspremie van die merken dus hoger uitvallen. Een Harley-Davidson of een BMW motor kost bijvoorbeeld per maand wat meer dan een Piaggio of een budgetvriendelijke Honda motor. Benieuwd naar de maandelijkse premie? Solo Moto berekent snel en deskundig de verzekering voor uw motor. Voor alle merken motoren vinden wij eenvoudig een uitstekende motorverzekering die u vervolgens gelijk kunt afsluiten!

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP