Harley-Davidson, Harley-Davidson verzekeren, harley verzekering

Harley-Davidson verzekeren bij Solo Moto

Solo Moto vindt voor elk merk of type motor de beste verzekering. Zo kunnen wij u helpen een verzekering af te sluiten die het beste bij u en uw motor past. Heeft u bijvoorbeeld een prachtige Harley-Davidson Softail of een Harley-Davidson Road King? Dan wilt u uiteraard wel de beste optie selecteren om uw Harley-Davidson te verzekeren. In België is het wettelijk verplicht om motoren te verzekeren voordat u ermee de baan op gaat. Een Harley-Davidson verzekeren doet u daarom eenvoudig en direct online via ons. Samen met ons sluit u binnen een paar minuten de beste verzekering af voor uw Harley-Davidson! Bent u geïnteresseerd? Ontdek het zelf en klik hier om ook uw Harley-Davidson premie te simuleren!

Om u een indicatie te geven van wat de premie is voor het verzekeren van uw Harley-Davidson, hebben wij een indicatie gemaakt van de verzekeringspremie van een BA en een BA + Full Omnium. Let op, dit zijn premies met een specifiek profiel; het kan zijn dat uw berekende premie afwijkt van deze premie.

ModelBABA + Full Omnium
Harley-Davidson 107 FLHR Road King (2017) €16,63 per maand€158,77 per maand
Harley-Davidson 96 FLHT Electra Glide (2010)€16,63 per maand€126,61 per maand
Harley-Davidson 114 FLHTK Ultra Limited (2020)€16,63 per maand€192,74 per maand
Harley-Davidson 103 FLSTC Heritage Classic (2015)€16,63 per maand€142,81 per maand
Harley-Davidson XL 883N Sportster Iron (2020)€16,63 per maand€81,43 per maand
Harley-Davidson 1250 Pan America (2021)€16,63 per maand€115,06 per maand
Harley-Davidson 107 FXBB Softail Street Bob (2020)€16,63 per maand€106,32 per maand
Harley-Davidson FXSTS Springer (1998)€16,63 per maand€117,43 per maand
Let op : Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 2-2022)

Iconisch Amerikaans merk

Vandaag de dag is Harley-Davidson een gevestigd merk in de motorwereld. Dat hadden de twee jonge ingenieurs William Harley en Arthur Davidson niet kunnen bedenken toen zij aan het sleutelen waren aan hun eerste motor. Met de hulp van de broer van Davidson en een Duitse immigrant groeide het bedrijf gestaag. Pas tijdens de Tweede Wereldoorlog brak het merk echt door. Toen moest Harley-Davidson ontelbaar veel motoren leveren aan het Amerikaanse leger. Wanneer u in het bezit bent van zo’n prachtige motor, dan koestert u deze natuurlijk. Daarom zoekt u de beste optie om uw Harley-Davidson te verzekeren. Solo Moto bestaat volledig uit motorliefhebbers en motorrijders. Wij helpen u daarom maar al te graag om uw ideale Harley-Davidson verzekering te vinden.

Harley-Davidson verzekeren, Harley-Davidson Electra glide verzekeren

Diverse opties Harley-Davidson verzekeren

U wilt uiteraard zo snel mogelijk zorgeloos rondrijden op uw Harley-Davidson. Voordat u onbezorgd de baan op kunt gaan, moet u uw Harley-Davidson verzekeren. Dat is immers verplicht. Bovendien is het wel zo verstandig voor het geval dat uw motor schade oploopt. Dat scheelt u weer kosten voor de reparatie!

Aangezien niet iedere motorrijder of elke motor hetzelfde is, zijn er diverse opties om uw Harley-Davidson te verzekeren. Wilt u bijvoorbeeld alleen een basisverzekering? Dan heeft u genoeg aan een Burgerlijke Aansprakelijkheid (BA). Hiermee bent u verzekerd voor schade aan anderen. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een BA + Mini Omnium af te sluiten, een BA + Full Omnium of een BA + Full Omnium Top. Bovendien kunt u vrijwel iedere verzekering weer uitbreiden met diverse dekkingen. Al met al kost het behoorlijk wat werk om de beste verzekering voor uw Harley-Davidson te vinden.

Harley-Davidson verzekeren, Harley-Davidson street glide special verzekeren

Gelijk online uw Harley-Davidson verzekeren

Solo Moto maakt dit echter makkelijker! Een Harley-Davidson verzekeren kan bij ons al binnen een paar minuten geregeld zijn. U hoeft alleen aanvullende informatie en wat vragen te beantwoorden om uw premie te berekenen. Vervolgens laten wij de beschikbare verzekeringen aan u zien. Met het resultaat hiervan kunt u direct online uw Harley-Davidson verzekeren.

Komt u er zelf echter niet uit? Wilt u graag wat hulp om zo snel mogelijk de beste en goedkoopste Harley-Davidson verzekering te vinden? Neem in dat geval contact met ons op via 03 808 58 95. Solo Moto staat voor u klaar.

Harley-Davidson Softail Deluxe
Harley-Davidson CVO Road Glide
Harley-Davidson Electra Glide Standard
Harley-Davidson Fat Boy 30th Anniversary
Harley-Davidson Freewheeler
Harley-Davidson Iron 883
Harley-Davidson Low Rider S
Harley-Davidson Road Glide Special
Harley-Davidson Roadster
Harley-Davidson Sport Glide
Harley-Davidson Sportster Forty-Eight
Harley-Davidson Street Glide Special
Harley-Davidson Superlow
Harley-Davidson Breakout 114
Harley-Davidson CVO Street Glide
Harley-Davidson Fat Bob 114
Harley-Davidson Fat Boy 114
Harley-Davidson FXDR 114
Harley-Davidson Iron 1200
Harley-Davidson Low Rider
Harley-Davidson Road King Special
Harley-Davidson Softail Slim
Harley-Davidson Sportster 1200 Custom
Harley-Davidson Street 750
Harley-Davidson Street Rod
Harley-Davidson Tri Glide
Harley-Davidson 1250 Pan America
Harley-Davidson CVO Limited
Harley-Davidson CVO Tri Glide
Harley-Davidson Fat Bob
Harley-Davidson Fat Boy
Harley-Davidson Heritage Classic
Harley-Davidson LiveWire
Harley-Davidson Road Glide Limited
Harley-Davidson Road King
Harley-Davidson Softail Standard
Harley-Davidson Sportster Forty-Eight Custom
Harley-Davidson Street Bob
Harley-Davidson Superlow 1200T
Harley-Davidson Electra Glide Limited
Harley-Davidson Pan America 1250 Pan America Special.

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP