Yamaha MT-07 verzekeren via Solo Moto

De Yamaha MT-07 is het best verkochte model van Yamaha. Al vanaf 2015 worden er ieder jaar rond de 450 nieuwe motoren op naam gezet. Dat is niet zo gek wanneer we naar de specs kijken van de Yamaha MT-07. De tweecilinder 4 takt is zeer vriendelijk, zowel voor een beginnende bestuurder als voor de ervaren rijder. Als je daar ook de stoere looks van de Yamaha MT-07 bij optelt, dan begrijpen wij heel goed dat deze motor zo populair is. De Yamaha MT-07 wordt in twee verschillende motorsettings verkocht: de standaard uitvoering heeft 55kW en een variant met 35kW, welke speciaal geschikt is voor motorrijders met een A2-rijbewijs. Overigens is de standaard variant ook via een kit terug te voeren naar 35kW. Hierdoor is de motor later weer open te zetten, indien u een volledig A-rijbewijs heeft.

Wanneer u de trotse eigenaar bent van zo’n uitstekende Yamaha MT-07, dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat u goed verzekerd bent. In dat geval bent u bij Solo Moto aan het juiste adres. Via ons is uw Yamaha MT-07 verzekeren in een handomdraai geregeld!

Yamaha motorverzekering, Yamaha verzekeren, Yamaha MT-07 verzekeren

Ideale motor voor beginnende bestuurders

Zoals we net al beschreven is de Yamaha MT-07 dé ideale motor voor motorrijders met een A2-rijbewijs óf een volrijbewijs maar nog niet zo veel rijervaring. De Yamaha MT-07 heeft namelijk een zeer vriendelijke zithouding. Hierdoor geeft de motor veel vertrouwen en dat is wel zo prettig als u nog niet zo ervaren bent. Ook is de motor vriendelijk als het gaat om aanschafwaarde: u koopt een Yamaha MT-07 al vanaf €7.199,- of tweedehands zelfs al vanaf een kleine 5 duizend euro. De Yamaha is qua vermogen misschien niet de sterkst denkbare motor, maar weegt daarentegen ook slechts 182 kilogram rijklaar. Kunt u ook niet wachten om uw nieuwe motor uit te testen? Zorg er dan wel voor dat u en de motor goed verzekerd de weg op gaan. Bij Solo Moto kunt u de Yamaha MT-07 verzekeren zoals u dat wilt!

Yamaha MT-07 verzekeren, Yamaha verzekeren, Yamaha motorverzekering

Yamaha MT-07 motorverzekering

Wij van Solo Moto zijn enthousiaste motorrijders en bovenal motorliefhebbers. Daarom begrijpen wij heel goed dat u uw Yamaha MT-07 motorverzekering optimaal en snel wilt regelen. Daarom kunt u bij ons de verzekering direct online afsluiten. Na het invullen van uw kenteken, postcode en geboortedatum kunnen wij op de perfecte verzekerin voor u en uw motor uitkomen. Wij geven u daarbij een vrijblijvend advies. Uw gloednieuwe Yamaha verzekeren was nog nooit zo simpel!

Diverse verzekeringsmogelijkheden

Bovendien is het in België verplicht om een motorfiets te verzekeren. De minimale dekking die u kunt nemen is de BA dekking. Dit staat voor Burgerlijke Aansprakelijkheid. Hierbij bent u verzekerd voor de schade die u anderen aanbrengt. Bij deze dekking ontvangt u zelf niets. Vanzelfsprekend is dit ook de goedkoopste dekking.

Wilt u iets meer zekerheid en ook brand, storm en diefstal meeverzekeren? Dan is de BA + Mini Omnium wellicht een betere optie voor u. Laat u liever niets aan het toeval over en gaat uw voorkeur uit naar een BA + Full Omnium verzekering? Dan bent u bij Solo Moto bij het goede adres. Bent u benieuwd naar uw premie? Bereken direct de premie voor uw motor!


Gerelateerde artikelen