Document inzien

Hieronder kunt u met uw unieke code inloggen in de beveiligde Postex omgeving.

Nadat u bent ingelogd kunt u:

  • uw documenten inzien en downloaden;
  • zelf kiezen of u de documenten per post óf per e-mail wilt ontvangen;
  • per e-mail verstuurde documenten nog één jaar lang inzien en downloaden.

Postverzending via Postex

Solo Moto verzekering gaat met haar tijd mee, daardoor is het nu ook mogelijk om de communicatie over uw verzekering ook digitaal aan te bieden. We willen u echter nog wel de keuze bieden om dit ook per post te ontvangen. Om dit in goede banen te laten lopen, maken wij gebruik van het systeem van Postex. Dit is een overzichtelijk systeem om al uw polisstukken en dergelijk in te kunnen zien. Via de unieke code die u heeft ontvangen kunt u uw voorkeur doorgeven.

Vragen?

Indien u vragen heeft, bel gerust naar  03 808 58 95 of stuur een mail naar info@solomoto.be. De meest gestelde vragen vindt u hieronder.

Wat verandert er?

Wanneer u uw verzekering digitaal aangevraagd heeft, of uw e-mailadres aan uw verzekeringsadviseur doorgegeven heeft, ontvangt u voortaan uw correspondentie digitaal. Hierdoor heeft u uw documenten veilig en overzichtelijk op 1 website. Naast dat dit papier scheelt, kunt u eenvoudig terug zoeken in uw documenten.

Wanneer wij geen e-mailadres hebben, verandert er eigenlijk niets, tenzij u dit aan ons doorgeeft. U ontvangt nog steeds alle correspondentie, zoals polissen, brieven en facturen. Daarnaast ontvangt u naast het poststuk ook een voorblad met een unieke (tijdelijke) code om de poststukken ook digitaal in te zien.

Wie is Postex?

Postex is een bedrijf dat de poststukken met het logo van uw verzekeringsadviseur verzendt. Traditionele post en digitale verzending zijn beide mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.postex.com.

Ik word doorgestuurd naar een omgeving van Postex, kan ik daar veilig betalen?

Ja dat kan, Postex heeft een beveiligde omgeving (zie groen slotje in de url). Daar kunt u de openstaande verzekeringspremie voldoen

Kan ik mijn post altijd digitaal ontvangen?

De wijziging in de verzending biedt nieuwe mogelijkheden. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het ook mogelijk om aan te geven of u de post van uw verzekeringsadviseur voortaan per e-mail wenst te ontvangen. U kunt zelf uw ontvangstvoorkeur bepalen, per post of via e-mail. Via de unieke code op het voorloopblad kunt u inloggen en dit ingeven.

Postex hanteert strikte privacy- en veiligheidsvoorwaarden en zal uw gegevens zorgvuldig behandelen. Postex vraagt nooit om inloggegevens of wachtwoorden. Geef deze ook nooit aan derden! Wilt u meer weten over Postex? Kijk dan op: www.postex.com

Ik kom niet verder met het uitvoeren van de iDEAL-betaling?

Het kan zijn dat u tijdens het uitvoeren van de betaling op de button ‘Vorige’ hebt geklikt. In dat geval is de betaling gestopt. Na 30 minuten wordt de betaalmogelijkheid weer vrijgegeven en kunt u het opnieuw proberen.

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering | Onderdeel van Combi Motors Belgium BV