Kawasaki Z650 verzekeren

De Kawasaki Z650 is een sportieve toermotor uit de line-up van Kawasaki. De Z650 werd in 2017 geïntroduceerd binnen de Z-familie en is een van de meest verkochte motoren sindsdien. Dat is goed te begrijpen als je kijkt naar de prijs-kwaliteit verhouding: de Kawasaki heeft een 649 cc paralleltwin blok. Dit is vergelijkbaar met de voorloper van de Z650, de ER-6. De indrukwekkende Kawasaki Z650 is al te bestellen vanaf €7.899,- en dat is geen geld voor een gloednieuwe motor. De Z-lijn van Kawasaki kenmerkt zich door scherpe lijnen en een stoer uiterlijk. Opvallend detail is het achterlicht wat uitgevoerd is in een Z-vorm. Indien u de trotse bezitter van een Kawasaki Z650, dan wilt u deze natuurlijk vervolgens ook goed verzekeren. In dat geval biedt Solo Moto uitkomst! Via ons is uw Kawasaki Z650 verzekeren een fluitje van een cent

Als motorliefhebbers begrijpen wij dat u na de aankoop zo’n mooie motor natuurlijk zo snel mogelijk de weg op wilt. Solo Moto helpt u dan ook graag om uw Kawasaki Z650 te verzekeren. U kunt heel eenvoudig de premie online berekenen en direct verschillende polisvoorwaarden vergelijken. Door het invullen van uw kenteken en wat persoonlijke gegevens kunnen wij kosteloos meerdere motorverzekeringen vergelijken. Wij tonen u dan een concreet advies en een vergelijking tussen meerdere verzekeraars. Een Kawasaki verzekeren was nog nooit zo makkelijk!

Om u een indicatie te geven wat het kost om uw Kawasaki Z650 te verzekeren hebben wij een voorbeeldberekening voor u gemaakt:

Kawasaki Z650 ABS (2020) Tour1 jaar het motorrijbewijs6 jaar het motorrijbewijs
BA€19.95 per maand€16,63 per maand
BA + Full Omnium€76,06 per maand€59,53 per maand
Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 1 en 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 08-02-2022)

Verkooptopper

Met de introductie van de Kawasaki Z750 had het merk Kawasaki in de gaten dat ze een succesformule hadden gevonden, namelijk een betaalbare motor voor een jonger publiek. De afgelopen 2 jaar werden er maar liefst ruim 300 nieuwe Kawasaki Z650 per jaar op naam gezet. Daarmee verkoopt deze motor nog iets minder dan zijn concurrent, de Yamaha MT-07.

Met een 68 PK is het geen krachtpatser, maar doordat deze Kawasaki 50,2 kW heeft is de motor wel geschikt te maken voor een A2-rijbewijs. Dat is erg interessant voor de jongere doelgroep. De Kawasaki Z650 levert daarnaast een koppel van 65,7 nM bij 6.500 toeren per minuut en dat is meer dan genoeg voor het winnen van een stoplichtsprintje. De motor weegt ten slotte 187 kilogram als hij rijklaar is. Heeft u er ook één rijklaar staan en moet u de Kawasaki Z650 verzekeren? Bereken dan moeiteloos en snel direct de premie voor uw motorverzekering via Solo Moto.

Kawasaki Z650 motorverzekering

Waarom moet u een motorverzekering afsluiten voor uw Kawasaki Z650? U bent wettelijk verplicht om minimaal een BA-verzekering af te sluiten. Anders mag u de weg niet op. Wilt u echter brand, storm en diefstal mee verzekeren? Dan biedt Solo Moto een BA + Mini Omnium verzekering voor u. Wilt u minder risico lopen en ook schades door eigen schuld meeverzekeren? Dan kunt u gaan voor een BA + Full Omnium Top.

Nieuwsgierig geworden? Bereken direct de goedkoopste motorverzekeringen bij Solo Moto!