Kawasaki Versys verzekeren bij Solo Moto

Wanneer u overweegt een allroad motor te kopen, dan staat de Kawasaki Versys waarschijnlijk ook op uw shortlist. Of u nu een all-road motor met meer dan 1000 cc zoekt of rond de 600 cc, Kawasaki heeft in beide categorieën een passend aanbod. Met de Kawasaki Versys 650 én de Kawasaki Versys 1000 is er namelijk echt voor ieder wat wils. Hoewel de Kawasaki Versys in 2007 werd geïntroduceerd, heeft dit model sindsdien een flinke metamorfose ondergaan. Het model wat destijds werd gelanceerd lijkt hierdoor totaal niet meer op de huidige model. Zo is het huidige model uitgerust met een respectievelijk 2- en 4-cilinder motorblok met een 4-takt lijnmotor. Beide leveren voldoende kracht om zowel op de weg als op onverharde wegen relaxt te kunnen toeren. Heeft u zo’n gloednieuwe Kawasaki Versys? Vergeet dan niet om de verzekering goed te regelen. Gelukkig hoeft dat bij Solo Moto geen uren in beslag te nemen. Op basis van wat gegevens van uw motor en aanvullende gegevens hebben wij direct diverse motorverzekeringen voor u. Hierdoor is uw Kawasaki verzekeren snel en weloverwogen geregeld.

Om u een indicatie te geven van de kosten voor het verzekeren van een Kawasaki Versys hebben wij een aantal premies voor u uitgerekend.

Kawasaki Versys 1000 S ABS (2020) Allroad1 jaar het rijbewijs6 jaar het rijbewijs
BA€19,95 per maand€16,63 per maand
BA + Full Omnium€121,80 per maand€94,51 per maand
Kawasaki Versys 650 ABS (2020) Allroad1 jaar het rijbewijs6 jaar het rijbewijs
BA€19,95 per maand€16,63 per maand
BA + Full Omnium€79,66 per maand€62,29 per maand
Bij deze premieberekening hebben wij rekening gehouden met de volgende factoren: Leeftijd 45 jaar, 6 jaar het motorrijbewijs, 0 ongevallen, afgesloten garage, een mechanisch slot en geen aanvullende verzekeringen. (laatste update 08-02-2022)

Ook geschikt voor het A2-rijbewijs

Wist u trouwens dat de Kawasaki Versys 650 ook op 35kW te krijgen is? Hierdoor is hij uitermate geschikt voor motorrijders met een A2-rijbewijs.  Daarnaast is de Kawasaki Versys 650 al te bestellen vanaf €8.699,-. Bovendien is deze Kawasaki motor uitgevoerd met een 51kW motorblok. Hierdoor is het ook mogelijk om dit model terug te voeren naar 35kW, geschikt voor een A2-rijbewijs. Verder levert Kawasaki deze ook als speciale A2-versie af.

De Kawasaki Versys is al nieuw te bestellen vanaf €14.999,-. Daarmee krijgt u een in de basis al zeer compleet uitgevoerde motorfiets. Echter voor de liefhebber is er de Kawasaki Versys SE, uitgerust met een voorbereiding voor koffers, andere vering en een hogere kuipruit.  Heeft u uw keuze al gemaakt en bent u in het bezit van een uitstekende Kawasaki Versys? Zorg er dan voor dat u goed verzekerd de weg op gaat. Via Solo Moto kunt u de Kawasaki Versys verzekeren zoals u dit het liefst zou willen.

Kawasaki verzekeren, kawasaki motorverzekering, kawasaki versys verzekeren

Kawasaki Versys motorverzekering

Wij bij Solo Moto zijn zelf gepassioneerd motorrijder, een aantal van ons rijdt zelfs een Kawasaki. Hierdoor begrijpen wij als geen ander dat u graag snel en simpel uw Kawasaki Versys motorverzekering wilt kunnen regelen. Daarom hebben wij ervoor gezorgd dat u bij ons direct de verzekeringsmogelijkheden kunt zien. Met het invullen van een kenteken, postcode en geboortedatum kunt u al motorverzekeringen vergelijken. U krijgt dan van ons een vrijblijvend advies. Een Kawasaki verzekeren is dus zeer eenvoudig!

Het is in België bij wet verplicht om een verzekering af te sluiten voor uw Kawasaki Versys. Heeft u genoeg aan een basis verzekering voor uw motor, dan is een BA verzekering iets voor u. Indien u brand, storm en diefstal ook mee wilt verzekeren, dan is de BA + Mini Omnium iets voor uw. Wilt u ook schades door uw eigen toedoen meeverzekeren, dan is BA + Full Omnium een goede verzekering voor u.

Bent u benieuwd wat Solo Moto voor uw Kawasaki motorverzekering kan betekenen? Bereken snel en eenvoudig zelf uw premie of bel ons gerust voor een passend advies.

Kawasaki verzekering, kawasaki motorverzekering, kawasaki versys verzekeren

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP