BMW R1200 GS verzekeren

De R1200 GS is een dual sport motor van de BMW GS-familie. Al sinds 2012 zijn de R1200 GS-modellen de bestverkopende motoren van dit merk. Dat is ook niet zo gek wanneer we naar de specs kijken van de BMW R1200 GS: een tweecilinder boxermotor met 4 kleppen per cilinder die elk jaar nog soepeler rijdt. Combineer dat met een stoer en krachtig uiterlijk en het resultaat is de imposante BMW R1200 GS. Daar komt nog eens bij dat u deze motor kunt voorzien van diverse accessoires. BMW Motorrad staat immers bekend om de uitgebreide uitrustingsniveaus. Voor deze boxermotor heeft u bijvoorbeeld standaard de keuze uit de pakketversie Rallye en de Exclusive. Wanneer u de trotse eigenaar bent van zo’n uitstekende BMW R1200 GS, dan wilt u deze uiteraard goed verzekerd hebben. In dat geval zit u bij Solo Moto goed. Met ons is uw BMW R1200 GS verzekeren binnen een paar minuten geregeld!

Allroad boxermotor

Al jaren is de R1200 GS de best verkochte motor van BMW in meerdere Europese landen, waaronder België. Wanneer u op zoek bent naar een goede all-road motor, dan is deze boxer zeker een goede kanshebber ten opzichte van de concurrentie. De BMW R1200 GS is ten eerste geschikt voor alle wegen. Dat wil zeggen dat deze krachtige motor goede rijeigenschappen heeft. Hierdoor kunt u op zowel strak asfalt als onverharde routes de wereld ontdekken met deze BMW. Ten tweede staat de BMW R1200 GS zijn mannetje op het gebied van kracht en snelheid. Met 125 PK bij 7750 toeren per minuut (tpm) heeft u zeker een machtige machine tussen de benen. Verder weegt de R1200 GS om en nabij 229 kilogram rijklaar. Kunt u ook niet wachten om te ontdekken wat deze motor allemaal kan? Zorg er dan voor dat u verzekerd bent voor u de weg op gaat! bij Solo Moto kunt u de BMW R1200 GS verzekeren volledig zoals u dat wilt.

BMW R 1200 GS motorverzekering

Als gepassioneerde motorliefhebbers en rijders begrijpen wij bij Solo Moto als geen ander dat u graag snel en eenvoudig uw BMW R1200 GS motorverzekering wilt regelen. Daarom kunt u bij ons online direct de mogelijkheden zien. Hiervoor hebben we enkel uw kenteken nodig. Vervolgens komen wij met een concreet advies. Een BMW verzekeren was nog nooit zo eenvoudig!

Vanuit de wetgeving moet u minimaal een BA verzekering afsluiten voor uw BMW R1200 GS. Dat is bijvoorbeeld bij ons al vanaf €16,63 per maand geregeld. Wilt u liever een uitgebreide motorverzekering voor uw boxermotor? Dan is een BA + Mini Omnium iets voor u. Een BMW R1200 GS motorverzekering met BA + Mini Omnium is mogelijk vanaf €72,55 per maand bij Solo Moto. Daarnaast is er nog een BA + Full Omnium verzekering vanaf €117,66 per maand. Bent u benieuwd naar uw premie? Bereken hier uw premie en sluit een verzekering af!

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP