Het is in België verplicht om uw voertuigen te verzekeren, daarom is het ook van belang dat u alles omtrent uw motorverzekering zorgvuldig regelt. Dit zorgt er namelijk voor dat u gedekt bent bij het oplopen of veroorzaken van schade. Een motorverzekering kan per persoon verschillen, u kan zelf bepalen welke aanvullende waarborgen u wenst te nemen voor uw motorverzekering.  Door de vele mogelijkheden in het verzekeren van uw motor is het verstandig om u te verdiepen in de verschillende formules voor motorverzekeringen. Voor hulp bij het verzekeren van uw motor staat Solo Moto voor u klaar!

Gemakkelijk motorverzekering vergelijken bij Solo Moto

Om zo snel mogelijk de weg op te kunnen met uw nieuwe of tweedehands motor moet u eerst uw motor verzekeren. Er bestaan drie soorten motorverzekeringen waaruit u kunt kiezen. Een Burgerlijke Aansprakelijkheid  (BA), een burgerlijke aansprakelijkheid met Mini Omnium (BA+) of een (Full) Omniumverzekering. Per motor die u wilt verzekeren is het verschillend wat de exacte kosten zijn. Solo Moto helpt u om het verzekeren van uw motor gemakkelijk te maken door verschillende mogelijke formules te vergelijken. Door onze passie voor motoren begrijpen wij als geen ander dat u zo snel mogelijk de weg op wilt! 

Zonder verplichting advies om uw motor te verzekeren

Binnen een paar minuten vergelijkt Solo Moto alle mogelijke formules voor uw motorverzekering via onze motorverzekering simulatie tool! U hoeft hiervoor alleen maar een aantal gegevens in te vullen. Solo Moto analyseert uw profiel als motorrijder, houdt rekening met de waarde en andere eigenschappen van uw motor, om u zo de meest gepaste motorverzekering te kunnen aanbieden. Al uw vragen worden door Solo Moto beantwoord, zodat u vervolgens de juiste keuze kunt maken voor uw motorverzekering. Het is bij Solo Moto mogelijk om een motorverzekering te selecteren, direct af te sluiten of toch eerst even een vrijblijvende offerte te laten maken. 

De beste manier om uw motor te verzekeren

Van trike tot oldtimer, via Solo Moto is voor elk soort motor een motorverzekering te vinden. Wij vergelijken diverse waarborgen voor u. Solo Moto neemt het voor u uit handen om vervolgens een eerlijk en deskundig advies te leveren. Bij Solo Moto krijgen we bijvoorbeeld vaak de vraag of een  Full Omnium verzekering of een rechtsbijstand écht nodig zijn, waarvoor een bestuurdersverzekering dient, of een alarm systeem verplicht is om tegen diefstal verzekerd te zijn, enz. Dankzij een lange ervaring en uitgebreide kennis in de motorverzekeringen helpt Solo Moto u graag om de juiste keuze te maken.

Zakelijk uw motor verzekeren?

Uw motor zakelijk verzekeren is erg gemakkelijk. Bij Solo Moto is er geen premieverschil voor zakelijk gebruik. Indien u de BTW kan recupereren, zelfs gedeeltelijk, levert dit zelfs een iets lagere verzekeringspremie op. Via Solo Moto wordt uw motor  snel en gemakkelijk zakelijk verzekerd.

Doet u liever de premieberekening met één van onze adviseurs? Bel naar 03/808.58.95 van maandag tot vrijdag tussen 9u en 17u.

Wenst u dat wij u terugbellen? Druk hier om uw gegevens in te vullen zodat we u kunnen terugbellen.


Gerelateerde artikelen

Solo Moto is een handelsnaam van Combi Motors Belgium BV met ondernemingsnummer 0738.604.421 en is gespecialiseerd in het verzekeren van moto's en ingeschreven bij de Belgische toezichthouder, de FSMA.

© 2024 Solo Moto verzekering |

Voorjaarspromotie: 25% korting op de Omnium waarborgen bij onderschrijving van een Full Omnium of Full Omnium TOP